Huis verkopen

Object met zwembad in Charente-Maritime, Nouvelle-Aquitaine

€ 796.000
Oppervlakte 300 m²
Perceel 12236 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Gelegen aan de rand van een klein dorpje vlakbij het mooie marktstadje St Jean d’Angély, biedt dit zeer aantrekkelijke kasteel op het zuiden een zeer royale woonaccommodatie, tuinen, een zwembad, uitgebreide bijgebouwen en uitzicht op het platteland. De stranden van de Atlantische Oceaan liggen op minder dan een uur rijden.

De begane grond van het château heeft een indrukwekkende entreehal, met daarachter twee grote ontvangstruimten – een eetkamer met open haard en een zitkamer met twee gezichten, eveneens met open haard. Achter de zitkamer bevinden zich een royale keuken/ontbijtkamer (met open haard), een bijkeuken (met diensttrap naar de eerste verdieping) en een wasruimte (met toilet).

Een ‘geheime’ deur vanuit de entreehal geeft toegang tot de dienstingang, vanwaar een gang leidt naar een grote kamer (momenteel in gebruik als speel-/ketelkamer) die een grote derde ontvangstruimte zou kunnen zijn. Hiernaast is een studeerkamer.

Op de eerste verdieping zijn zeven slaapkamers en een kinderkamer. Drie van de slaapkamers hebben een eigen badkamer met douche en daarnaast zijn er nog een doucheruimte en een badkamer. De meeste slaapkamers hebben een mooi uitzicht over de tuinen en het achterliggende platteland.

De trap gaat verder naar de twee grote zolderkamers – met een groot potentieel om te verbouwen tot bewoonbare ruimtes (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Aan de voorkant van het huis is een aantrekkelijke ommuurde tuin, beplant met lindebomen en met stukken gazon en grind. In een hoek is een barbecueplaats en twee zijkanten worden begrensd door bijgebouwen.

De ommuurde tuin kijkt uit op een tweede ommuurde tuin, met gras en bijgebouwen aan weerszijden. Daarachter ligt nog meer land.

Een poort in de eerste binnenplaats geeft toegang tot een andere tuin, mooi beplant met bomen en struiken met gazon en een kinderspeelplaats. Aan de ene kant ligt het zwembad.

Aan de achterkant van het château is een ander gedeelte van de tuin, in grasveld met struiken – vanaf hier is er toegang tot de dienstingang.

Deze grote woning is voorzien van dubbele beglazing en centrale verwarming. Het zou een prachtig familiehuis zijn en biedt tevens een enorm potentieel voor het genereren van inkomsten (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 796.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers8
 • Badkamers5
 • ReferentieBVI72019

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Saint-Jean-d'Angély (17400), in Charente-Maritime (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod