Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 699.500
Oppervlakte 570 m²
Perceel 231253 m²

Ontdek dit prachtige landgoed, dat onlangs is gerenoveerd en uitzonderlijke mogelijkheden biedt voor zowel professionele als persoonlijke projecten. Met niet minder dan 15 kamers verdeeld over twee verdiepingen, bereikt de woonoppervlakte een royaal totaal van 570 m².

Genesteld in het hart van 23 hectare grond, versierd met een absoluut prachtig meer van 43.700 m², inspireert dit pand talloze ideeën en projecten. Veehouderij, landbouw, visserij, paardrijden, schapenhouderij – de mogelijkheden zijn eindeloos. Je hebt zelfs de mogelijkheid om extra land te huren om je domein uit te breiden, mocht je dat willen.

De vele bijgebouwen zijn al aanwezig, klaar om omgebouwd te worden naar jouw wensen (afhankelijk van de benodigde vergunningen). Twee extra huizen op het terrein bieden na renovatie ook het potentieel voor meer bewoonbare ruimte (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

De woning is toegankelijk via een imposante oprijlaan en beslaat verschillende niveaus, waaronder een kelder, een begane grond met talloze ruime kamers met immense charme en karakter met uitzicht op het landgoed, de eerste verdieping die momenteel 7 slaapkamers biedt (waarvan twee met kleedkamers) en een gedeeltelijk verbouwde zolder met slaapkamers.

Hoewel er nog wat werk nodig is om de oude charme te herstellen, is het enorme potentieel van dit opmerkelijke huis onmiskenbaar. De huidige eigenaar heeft de meeste ramen al vervangen door modellen met dubbele beglazing (op 2 na). Daarnaast is er twee jaar geleden een houtgestookte centrale verwarming geïnstalleerd, die voor modern comfort zorgt.

Grijp de kans om dit landgoed vorm te geven volgens jouw visie en je dromen en aspiraties te verwezenlijken. Met zijn grote ruimtes, te renoveren bijgebouwen en een idyllische locatie is dit landgoed een blanco canvas waar je een unieke oase van rust kunt creëren, een combinatie van charme en elegantie in harmonie met de omringende natuur.

Prijs inclusief makelaarskosten : 699 500 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 660 000 €
Inbegrepen koperscommissie: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 699.500
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers13
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI71630

Locatie

Dit object ligt in Abzac (16500), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod