Huis verkopen

Object in Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 299.000
Oppervlakte 446 m²
Perceel 3662 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Deze gerenoveerde woning ligt aan de rand van een gehucht in de schilderachtige grens tussen de departementen Charente en Vienne. Het hoofdhuis, het aangrenzende gastenhuis en de gezellige extra cottage zijn smaakvol gerenoveerd (mogelijk gitebedrijf – afhankelijk van de benodigde vergunningen). Er is een derde gastenverblijf dat al een basisrenovatie heeft ondergaan en wacht op afwerking door de nieuwe eigenaren. Met een terrein van iets minder dan 4000 m² is er de mogelijkheid om de woon- en verhuurruimtes naar eigen wens in te richten.
Het hoofdhuis heeft een grote open keuken die uitkomt op het plafond van de eerste verdieping en leidt naar een grote woon/eetkamer waar de oorspronkelijke schuurdeur is vervangen door een grote glazen deur. Aan beide kanten zijn entreehallen met kantoor- en wasruimtes. Op de eerste verdieping is een grote slaapkamer met een vrijstaand bad en een apart toilet. Een deur leidt naar het zonneterras met uitzicht op de vallei. Het hoofdhuis heeft nog twee kleine slaapkamers die toegang hebben tot een badkamer en wc.
De traditionele cottage heeft een woonkamer en keuken op de begane grond, verbonden door een brede gang die toegang geeft tot de badkamer. Op de eerste verdieping is er een grote slaapkamer met balkenplafond en een tweede kleinere slaapkamer. Het aangrenzende gastenverblijf heeft een open keuken/eetkamer/woonkamer op de begane grond, ideaal voor verhuur. Een slaapkamer en een kleinere kantoorruimte, met ruimte voor een stapelbed, delen de eerste verdieping met een badkamer en toilet.
Het derde gastenverblijf biedt meer dan 100 m² extra ruimte en moet worden afgewerkt volgens het ontwerp van de nieuwe eigenaren om een mogelijke derde verhuurbare woning te creëren. Het gastenverblijf en het te renoveren huis delen een prachtige omheinde binnenplaats met toegang tot de grote parkeerplaats.
Op slechts een uur van de luchthavens van Limoges en Poitiers en met fantastische toegang tot de valleien van de Charente en de Vienne is dit een must voor klanten die op zoek zijn naar onroerend goed dat het potentieel heeft om inkomsten te genereren of dat twee of meer woonruimtes biedt voor familieleden op dezelfde locatie.

Prijs inclusief makelaarskosten : 299 000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 279 440 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 299.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers6
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI71851

Locatie

Dit object ligt in Alloue (16490), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod