Huis verkopen

Object met zwembad in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 1.990.000
Oppervlakte 448 m²
Perceel 63302 m²

Op 15 kilometer van de departementshoofdstad Angouleme met zijn kosmopolitische aanbod aan winkels, bars en restaurants en TGV-lijn naar Parijs ligt dit prachtige ensemble van karakteristieke gebouwen uit de 15e eeuw, gelegen rond een binnenplaats en met 3 slaapkamers, 3 badkamers ‘Logis’ 3 extra aangrenzende en-suite slaapkamers, grote feestzaal, een slaapkamer conciërge cottage, grote schuur en stalling.
Het pand is gerenoveerd volgens de hoogste specificaties met gebruik van traditionele materialen en ambachtelijke vakmensen en heeft een schat aan charme en karakter, met zichtbare stenen, traditionele open haarden en balken.
Het terrein strekt zich uit tot ongeveer 6 hectare, ideaal voor paardenliefhebbers met stallen en een zadelkamer. Er is een ingegraven zwembad en diverse terrassen in de formele tuinen. Op het terrein staat nog een woning die gerenoveerd moet worden.
Een werkelijk prachtig ‘Logis’ op een gewilde locatie.

Prijs inclusief makelaarskosten :1.990.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 1.895.239 €
Inbegrepen koperscommissie: 5%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.990.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers7
 • Badkamers7
 • ReferentieBVI15567

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Angoulême (16000), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod