Huis verkopen

Object met zwembad in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 695.000
Oppervlakte 285 m²
Perceel 7732 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Dit is echt een prachtig, volledig gerenoveerd herenhuis met 6 slaapkamers, allemaal met eigen badkamer, een prachtig zwembad met overdekte barbecue en douche, een tennisbaan en een prachtige blokhut die wordt gebruikt als extra accommodatie voor de huishoudster.
Binnengekomen via grote poorten en een oprijlaan met grind is er ruime parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen en toegang tot de garage. De entreehal geeft toegang tot de grote open leefruimte met verschillende zit- en eethoeken. De keuken is volledig vernieuwd met granieten werkbladen en marmeren vloeren en toegang tot het overdekte terras aan de achterkant, ideaal om buiten te eten met uitzicht op het zwembad.
De bovenste verdieping is verdeeld over 3 verdiepingen en heeft een geweldige grote slaapkamer met bad en douche. Er zijn nog 4 slaapkamers, elk met een fantastische eigen badkamer, evenals een meidenkamer boven de keuken met nog een slaapkamer, opslagruimte en doucheruimte.
Gelegen op een klein eindje rijden of fietsen van het dorp met supermarkt, scholen, artsen en bars/restaurants en op slechts 30 minuten van Angouleme en 45 minuten van Cognac.
Bezichtigingen worden ten zeerste aanbevolen.

Prijs inclusief makelaarskosten : 775.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 731.133 €
Inbegrepen koperscommissie: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 695.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers6
 • Badkamers7
 • ReferentieBVI71960

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Angoulême (16000), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod