Huis verkopen

Huis in de Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 235.000
Oppervlakte 131 m²
Perceel 1300 m²

Aan de rand van een gehucht met enkele huizen niet ver van historische steden als Bergerac en Périgueux ligt deze authentieke, gerestaureerde woning ‘en pierre’ op 1.300 m² grond, grenzend aan natuur en wat weilanden. Veel woonruimte met onder andere 3 slaapkamers en 2 badkamers. Karakteristiek interieur met balkenplafond en natuurstenen muren.  Historische omgeving met kastelen en rivieren. Mogelijkheid tot uitbreiding woning in het aangrenzend bijgebouw.

Indeling woonhuis met op de begane grond een entree, ruime, gezellige woonkamer van 38 m² met open keuken en een grote haard, dubbele tuindeur naar terras/tuin, een slaapkamer van 13 m² en een badkamer en een toilet. 

Op de verdieping een salon/2e woonkamer/TV-kamer van 20 m² en kantoorruimte van 16 m², verder nog 2 slaapkamers (15 en 14 m²) en een mooie badkamer met toilet. 

Centrale verwarming (olie). 

DPE energielabel C.

Handzame, diepe tuin van zo’n 1.300 m² met opzet-zwembad van 6 bij 3 meter, putten, terrassen en diverse fruitbomen. 

Aangrenzend bijgebouw met schuur en garage (bijgebouw grenst aan de schuur van het buurpand rechts).

Tevens geschikt voor permanente bewoning.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 235.000
  • Type objectHuis
  • Referentie6393

Locatie

Dit object ligt in Aubeterre-sur-Dronne (16390), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod