Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 210.600
Oppervlakte 210 m²
Perceel 1666 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Gelegen in een klein rustig gehucht, biedt dit traditionele familiehuis met 5 slaapkamers zoveel potentieel en met een aangrenzende schuur zou het de mogelijkheid kunnen bieden om nog een huis te creëren (afhankelijk van bouwvergunning). Verdeeld over twee verdiepingen, bestaat de begane grond uit een hal die groot genoeg is om een tweede lounge/eetkamer met open haard te zijn, lounge/eetkamer met houtkachel, een keuken en een hoekkeuken, badkamer met aangrenzende doucheruimte, badkamer. Op de eerste verdieping vind je nog vier slaapkamers in een centrale hal en een badkamer.

Buiten is een aangebouwde schuur van ongeveer 120m2 die, afhankelijk van de benodigde planning, gebruikt zou kunnen worden om de woonruimte uit te breiden. Er is ook een aparte hangar, een mooi terras om buiten te eten, een bovengronds zwembad en mooie tuinen.

Prijs inclusief makelaarskosten : 210 600 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 195 000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 8%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 210.600
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI72446

Locatie

Dit object ligt in Aubeterre-sur-Dronne (16390), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod