Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 508.800
Oppervlakte 235 m²
Perceel 16807 m²

Een prachtig landgoed met een hoofdwoning en bijgebouwen!

Genesteld op een uitgestrekt terrein van bijna 16807 m² met truffeleiken, biedt dit uitzonderlijke object een idyllische leefomgeving. Het huis heeft 3 niveaus, gebouwd boven een kelder, en biedt ruime en goed ingedeelde accommodatie.

Bij aankomst word je begroet door een warme hal die je leidt naar een lichte woonkamer, een moderne keuken, een gezellige eetkamer en een speelkamer om het hele gezin te vermaken. Daarnaast zijn er een badkamer en toilet op de begane grond.

Boven ontdek je 4 prachtig ingerichte slaapkamers, met privacy voor iedereen. Twee extra doucheruimtes, een praktische kleedkamer en een toilet maken deze verdieping compleet, zodat het dagelijks leven gemakkelijker wordt.

De grote bijgebouwen naast het huis bieden eindeloze mogelijkheden om extra ruimte te creëren die past bij je behoeften en projecten. Of het nu gaat om een kunstenaarsatelier, opslagruimte of zelfs ombouw tot een zelfstandige woning (afhankelijk van de juiste vergunningen). De mogelijkheden zijn eindeloos.

Als klap op de vuurpijl nodigt een betoverend zwembad je uit om te ontspannen en te genieten van de warme zomerdagen, waardoor je privéoase een vleugje luxe krijgt.

Mis deze unieke kans niet om een ware oase van rust te bezitten, die zowel privacy als gemak biedt.

Neem nu contact met ons op voor een bezichtiging en laat je betoveren door deze uitzonderlijke woning!

Prijs inclusief makelaarskosten : 508.800 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 480.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 508.800
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI67470

Locatie

Dit object ligt in Barbezieux-Saint-Hilaire (16300), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod