Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 619.500
Oppervlakte 327 m²
Perceel 17731 m²

Welkom op dit ongelooflijke landgoed dat een unieke woonervaring biedt in het hart van de natuur. Dit uitzonderlijke landgoed, genesteld op meer dan 2,5 hectare grond, beschikt over een ruim hoofdgebouw met 220 m² woonoppervlak, verfijnde architectuur en functies die liefhebbers van authentieke charme zullen aanspreken.
De 3 slaapkamers, waaronder een master suite, en de grote woonkamer zorgen voor een elegante en comfortabele leefruimte.
De keuken met zijn balken, stenen muren en terracotta vloertegels vormt het hart van deze woning.
Een werkende molen, die een historisch en pittoresk tintje geeft aan het pand, waar je je eigen meel en olie kunt produceren.
Een onafhankelijke gîte met 1 slaapkamer, momenteel in gebruik, ideaal om gasten te ontvangen of als extra bron van inkomsten (een toekomstige eigenaar moet mogelijk opnieuw de benodigde vergunningen en bedrijfsregistratie aanvragen).
Uitgestrekt bebost terrein waar een beekje doorheen stroomt, wat een vredige, bucolische sfeer creëert.
Stenen open haarden en terracotta vloertegels behouden het authentieke karakter van het pand.
Het prachtig beboste terrein biedt een rustige ontsnapping, terwijl het beekje een rustgevende sfeer toevoegt aan deze idyllische omgeving. De werkende molens maken het plaatje compleet en zorgen voor een unieke en charmante sfeer.
Dit pand is ideaal gelegen en biedt zijn bewoners totale privacy terwijl de plaatselijke voorzieningen en regionale attracties toch dichtbij zijn.
Dit uitzonderlijke object is een zeldzame kans op de markt. Neem nu contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de unieke charme van dit huis.

Prijs inclusief makelaarskosten : 619 500 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 590 000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 5%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 619.500
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers4
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI73150

Locatie

Dit object ligt in Barbezieux-Saint-Hilaire (16300), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod