Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 339.000
Oppervlakte 168 m²
Perceel 12198 m²

Met veel plezier presenteren we dit prachtige huis, dat uitkijkt over de glooiende heuvels van de zuidelijke Charente. Het uitzicht is adembenemend en de indrukwekkende positie van het huis geeft je het gevoel dat je “het heelal aan je voeten hebt”. Geen ziel te bekennen, alleen de natuur met haar geuren en geluiden, dit is het huis van je dromen.

Op de begane grond biedt het huis een ruime keuken/eetkamer, een woonkamer en twee tweepersoonsslaapkamers. De garage kan worden omgebouwd tot een extra kamer (afhankelijk van de benodigde vergunningen), aangezien deze in verbinding staat met de keuken. WC, doucheruimte en een hal, die zich uitstrekt van de voordeur aan de zuidkant tot de achterdeur aan de noordkant, maken de begane grond compleet.

Op de 1e verdieping zijn er twee tweepersoonsslaapkamers, een kamer die nu als studio wordt gebruikt en een badkamer. Een onafgewerkte zolder beslaat de 2e verdieping.

Een ruime gazontuin omringt het huis aan drie kanten; het heeft alleen nog een zwembad nodig om perfect te zijn (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Veel potentieel voor de enorme schuur en de hangar, bouwvergunningen zijn aanwezig. Het huis heeft wat aanpassingen nodig om de oorspronkelijke pracht en praal terug te krijgen. Desalniettemin een prachtig object.

Een bezoek is zeer aan te bevelen.

Prijs inclusief makelaarskosten : 339.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 319.812 €
Koperscommissie inbegrepen: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 339.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI71363

Locatie

Dit object ligt in Brie-sous-Chalais (16210), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod