Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 395.000
Oppervlakte 287 m²
Perceel 5640 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Aan een doodlopend weggetje zonder buren in het zicht staat deze substantiële Charentaise stenen woning die toegankelijk is via een in- en uitrit met poort en beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers in het hoofdgedeelte van het huis met als extra voordeel een verlengde accommodatie aan de achterzijde met nog meer leefruimte, 2 potentiële slaapkamers en een nieuw ingerichte doucheruimte. Dit gedeelte kan worden gebruikt als zelfstandige eenheid voor extra inkomen of voor vrienden en familie.

Het huis ademt overal charme en karakter uit met zichtbare stenen en prachtige balken, een grote boerderijkeuken, een prachtige hal en een grote zitkamer.

Aan dit prachtige pand is in de loop der jaren veel verbeterd, zoals dubbele beglazing, centrale verwarming op olie en vernieuwde daken. Het huis ligt in een prachtige tuin van ongeveer 6000 m2 en wordt omringd door open velden. De tuinen zijn een genot met grasvelden en veel fruitbomen en schreeuwen om een zwembad.

Er is een zeer grote schuur die ruimte biedt om verdere accommodatie te creëren, afhankelijk van de benodigde vergunningen, of ideaal is als opslagruimte voor voertuigen of een camper.

Het pand ligt op slechts een paar minuten rijden van het populaire dorp Brossac met zijn winkels, bars en het strand aan het meer, maar in een prachtige omgeving. Een vroege bezichtiging wordt ten zeerste aanbevolen om alles wat dit pand te bieden heeft op waarde te kunnen schatten.

Prijs inclusief makelaarskosten : 395.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 372.642 €
Inbegrepen koperscommissie: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 395.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI71225

Locatie

Dit object ligt in Brossac (16480), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod