Advertentie publiceren

Prachtig landhuis 23 minuten ten zuiden van Angouleme met 6 slaapkamers zwembad, grote speelkamer en een

€ 797.872
Oppervlakte 368 m²
Perceel 5678 m²
Aantal kamers 10 kamers

A14779 – Dit imposante pand uit de tijd van de Tempeliers (12e eeuw), is liefdevol gerestaureerd tot een hoge standaard en is klaar om maximaal van te genieten. Aangezien het pand 2 vleugels heeft, is er een onafhankelijke gastenvleugel met een grote slaapkamer met ensuite badkamer en een kleine slaapkamer met twee aparte bedden. De keuken is goed ontworpen en praktisch met zijn centrale eiland en Charentaise open haard met houtgestookte Godin met directe toegang tot de eetkamer en het terras bij het zwembad maakt het leven gemakkelijk. De grote speel-/banketkamer, tekenkamer, eetkamer en zitkamer draagt bij aan het gezinsleven en entertainment.
De ligging van het pand maakt het mogelijk om volop te genieten van het omringende landschap. Het uitzicht over het glooiende landschap geeft een groot gevoel van vrede en rust. Het pand ligt tussen de marktplaatsen Montmoreau en Angouleme.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 797.872
 • Type objectOnbekend
 • Kamers10
 • Slaapkamers6
 • Badkamers6
 • ReferentieUF-A14779

Locatie

Dit object ligt in Chadurie (16250), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod