Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 349.650
Oppervlakte 184 m²
Perceel 3935 m²

Een charmant gelijkvloers villahuis met ongeveer 200 m2 woonoppervlak, gelegen in een rustig, vredig dorp met verreikend uitzicht op het omringende platteland.

Via grote houten poorten langs een oprijlaan van 35 meter met grind en omgeven door gazons aan weerszijden beplant met volgroeide fruitbomen en struiken en volledig omheind vind je deze woning met vier slaapkamers en twee badkamers voor je uitgespreid met het belangrijkste woongedeelte aan de linkerkant en de schuur/garage en parkeergelegenheid aan de rechterkant. Je komt uit op een groot betegeld en overdekt terras (66m2), een perfecte ruimte voor sociale evenementen en diners in de buitenlucht. Meteen aan de rechterkant kom je in een grote, moderne en volledig uitgeruste keuken, met een ontbijtbar, veel werkruimte en opslagruimte. Vanaf hier kom je in een kamer die momenteel wordt gebruikt als kantoor (voorheen een slaapkamer). Ook vind je hier een slaapkamer met tweepersoonsbed en een doucheruimte met eigen toilet en toegang tot de grote schuur/garage (110m2) en een kleine ruimte waar de verwarmingsketel (volledig centraal verwarmingssysteem) en wasmachines staan. Dit leidt naar een kleine binnenplaats in mediterrane stijl en vervolgens naar een grote overdekte werkplaats met toegang tot de voor- en achterzijde van het pand.

Terugkomend via de keuken in de gang naar de master suite is er een grote moderne doucheruimte met een apart toilet, een kleedkamer (voorheen gebruikt als slaapkamer met tweepersoonsbed) en tot slot de grote slaapkamer met een ingebouwde opbergkast.

Langs dezelfde hal is de zitkamer van 57 m2 met een houtkachel en twee sets openslaande deuren. Een set leidt direct naar het terras aan de voorzijde, waardoor een verlengde / verbonden eethoek vanuit de woonkamer ontstaat. De andere set deuren leidt direct naar een groot, betegeld en privéterras (ca.200m2). Vanaf hier loop je naar een grasveld met vijgen- en perzikbomen dat leidt naar een klein open veld met een aantal bomen die onlangs zijn geplant. Al dit gebied is omheind en er is nog een grote poort voor toegang tot het veld.

Het huis is uitgebreid gerenoveerd en ligt op ongeveer 3935 m2 grond met uitzicht op aangrenzende velden en glooiende heuvels, maar dicht bij het mooie en levendige stadje Barbezieux-St-Hilaire.

Prijs inclusief makelaarskosten : €349 650
Prijs exclusief makelaarskosten : €333 000
Inbegrepen koperscommissie: 5%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 349.650
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI70890

Locatie

Dit object ligt in Challignac (16300), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod