Advertentie publiceren

‘Bourgoise’ landhuis met karakter, charme en sfeer. Compleet ingerichte GITE. Overweldigend uitzicht over dal.

€ 169.000
Oppervlakte 100 m²
Perceel 960 m²
Aantal kamers 6 kamers

‘Bourgoise’ landhuis met karakter, charme en sfeer. Met ruime compleet ingerichte GITE en overweldigend, panoramisch uitzicht over het dal. In liefelijk dorpje in landschappelijk erg mooie streek.

Goed onderhouden, erg gezellig,typisch frans,vrijstaand huis. Geheel “instap klaar” met meubels, apparatuur, gereedschap. Voor de liefhebbers: nog authentieke details zoals balkenplafonds, eikenhouten vloeren, open haard etc. Overal dubbelglas en plafondisolatie.

Ideaal vakantiehuis of voor permanente bewoning. Nieuw gerenoveerde, sfeervolle gite. Fraaie, niet te grote,makkelijk te onderhouden tuin. Grote schuur en hangar. Supermarkt in dichtbij gelegen dorp en vele fraaie dorpjes en stadjes in de wijde omgeving. Na meer dan 20 gelukkige en heerlijke jaren zullen we door leeftijd met enige tegenzinjaar ons rijke bezit te koop aanbieden.

Ontdek de authentieke, franse sfeer in een fraai landhuis en de rust en schoonheid van de nog onontdekte Charente!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 169.000
 • Type objectHuis
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1

Locatie

Dit object ligt in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Karel van Nimwegen

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod