Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 149.875
Oppervlakte 300 m²
Perceel 803 m²

Een dorpshuis met vier slaapkamers, volledig gerenoveerd en instapklaar, plus een huis met drie slaapkamers (op te frissen) met schuur.

Gelegen in een mooi dorp in het noorden van de Charente en op korte afstand van een aantal marktstadjes voor lokale voorzieningen.

Het hoofdhuis heeft vier slaapkamers (mogelijk vijf), dubbele beglazing, een houtpelletbrander en een mooie binnenplaats.

Het andere huis is perfect bewoonbaar, maar kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Het heeft drie slaapkamers (allemaal en-suite) en verschillende mogelijkheden voor de ruime benedenverdieping – huis of winkel of bed & breakfast of café enz.

Er is een grote schuur en een overdekte hangar op de binnenplaats, en de eerste verdieping van het hoofdhuis biedt een prachtig uitzicht over de vallei (vandaar de keuken/eetkamer op de eerste verdieping).

Geweldige locatie, groot potentieel en grote waarde.

Prijs inclusief makelaarskosten : 149 875 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 137 500 €
Koperscommissie inbegrepen: 9 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 149.875
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers7
 • Badkamers6
 • ReferentieBVI69153

Locatie

Dit object ligt in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod