Huis verkopen

Object met zwembad in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 275.000
Oppervlakte 233 m²
Perceel 2674 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Ben je klaar om verliefd te worden? Loop dan met me mee en geniet van de eigenzinnigheid van dit prachtige huis met gastenverblijf en ingegraven zwembad. Dit heerlijke huis is waar dromen van gemaakt zijn. Vol karakter, balken, steen, hoekjes en gaatjes biedt het superieure sociale ruimte als feestwoning die praktische bruikbaarheid combineert met romantiek.

Het hoofdhuis met drie en-suite slaapkamers (een beneden) heeft een grote keuken/eetkamer die uitkijkt op het afgelegen zwembad en de binnenplaats. De snug en zitkamer zijn schattig en gezellig en tegelijkertijd comfortabel ruim.

Naast het hoofdhuis staat het mooie gastenverblijf dat voor inkomsten kan zorgen of als extra accommodatie kan dienen voor familie en vrienden. Het huisje met één slaapkamer heeft een eigen keuken, doucheruimte, zit-/eethoek en wasruimte die leidt naar een terras aan de achterzijde.

Het ingegraven zwembad biedt een toevluchtsoord, terwijl de tuinen verborgen plekjes hebben om te zitten en te genieten van een glaasje fris!

Dit zal niet lang op de markt blijven! Bekijk het nu om teleurstelling te voorkomen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 275.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers4
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI71694

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod