Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 24.000
Oppervlakte 108 m²
Perceel 615 m²

Dit gerenoveerde vakantiehuis ligt vlakbij het stadje Lussac Les Eglises met een kleine supermarkt, cafés en restaurants, een bakker en een apotheek. Het is ongeveer 20 minuten naar de steden Magnac Laval en Montmorillon met alle benodigde winkels en ongeveer een uur met de auto naar het internationale vliegveld van Limoges. Het ligt ook op een steenworp afstand van de maandelijkse markt van Les Herolles.

Op de begane grond is er een woonkamer met betonnen vloeren en een open haard, er is een keuken met een houtkachel en gootsteen en een ruimte om af te werken tot badkamer.

Er is een zolder boven die gemakkelijk twee tweepersoonsslaapkamers kan maken (afhankelijk van de benodigde vergunningen). Het heeft geen sanitaire voorzieningen, water en elektriciteit zijn ter plaatse, maar de nutsvoorzieningen zijn momenteel afgesloten.

Het huis heeft een kleine schuur met een zolder erboven. Dit zou een geweldig vakantiehuis zijn en het ligt in een heel rustig gehucht zonder doorgaand verkeer of uitkijkende buren.

Prijs inclusief makelaarskosten : 24.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 20.000 €
Koperscommissie inbegrepen: 4.000 €

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 24.000
  • Type objectOnbekend
  • Badkamers1
  • ReferentieBVI72421

Locatie

Dit object ligt in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod