Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 215.000
Oppervlakte 146 m²
Perceel 2594 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Gelegen in een klein dorp en met prachtig uitzicht over het open landschap staat deze ruime vrijstaande bungalow met 3 slaapkamers, centrale verwarming, dubbele beglazing en een dubbele garage.
Er is een grote hal die uitkomt op de ingerichte keuken met daarachter de bijkeuken. Een verdere opening geeft toegang tot de dubbele woonkamer met dubbele glazen schuifdeuren naar het mooie terras met uitzicht over de velden.
Er zijn 2 tweepersoonsslaapkamers, beide met ingebouwde kasten, en een derde slaapkamer die dienst kan doen als studeerkamer.
Buiten wordt het huis bereikt via een oprijlaan met grind met voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en toegang tot de dubbele garage met dubbele kanteldeuren.
De tuinen omringen het huis en zijn meer dan 2500 m2 groot met een scala aan planten, struiken en fruitbomen. Het uitzicht over het open landschap is spectaculair.

Prijs inclusief makelaarskosten: €250 000
Prijs exclusief makelaarskosten: €233 645
Inbegrepen koperscommissie: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 215.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI71173

Locatie

Dit object ligt in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod