Huis verkopen

Object met zwembad in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 334.960
Oppervlakte 303 m²
Perceel 2780 m²

EXCLUSIEF bij Beaux Villages! Gelegen in een klein gehucht tussen de marktplaatsen Ruffec en Aigre, is dit prachtige stenen huis met meer dan 300m² woonoppervlak, ommuurde tuin met zwembad en uitzicht over open velden een must see.

Het huis bestaat uit een grote keuken, een woonkamer met houtkachel, een enorme woonkamer met een mezzanine erboven, een badkamer met douche en bad en ook een berging. Er is ook een interne toegang tot de schuur.

Een gang vanuit de woonkamer leidt naar een slaapkamer (momenteel in gebruik als kunststudio) met deur naar de tuin, een doucheruimte en ook een kleedkamer, die allemaal gemakkelijk gebruikt kunnen worden als zelfstandige accommodatie.

Boven biedt de grote mezzanine veel mogelijkheden, zoals een bibliotheek of een kantoor aan huis, en hij leidt naar een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed. Een aparte trap vanuit de zitkamer leidt naar nog eens 3 tweepersoonsslaapkamers, waarvan een met toilet en wastafel (mogelijkheid om een douche toe te voegen indien nodig).

Het huis heeft centrale verwarming via een recent geïnstalleerde warmtewisselaar.

Naast de aangrenzende schuur (ruimte voor 2 auto’s) met zijn betegelde vloer en grote mezzanine, is er ook een open schuur – perfect als houtopslag.

In de prachtige ommuurde tuin vind je een waterput, het zwembad van 9×5,5m met omliggend terras en ook een tuinhuisje. Via een poort in de muur is de boomgaard / moestuin te vinden met een grote verscheidenheid aan fruitbomen.

Prijs inclusief makelaarskosten : 349.950 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 330.142 €
Inbegrepen koperscommissie: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 334.960
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI65932

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Charmé (16140), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod