Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 299.600
Oppervlakte 247 m²
Perceel 7262 m²

Dit grote en ruime huis ligt in een gehucht tussen Mansle en Saint Claud en is momenteel de thuisbasis van één gezin. Het is een fantastische plek om ruimte te delen of zelfstandig te wonen.

Het hoofdhuis, dat gedeeltelijk is opgesplitst, heeft grote woonkamers met twee keukens. Op dit moment is het gescheiden om individuele accommodatie te creëren, maar er is potentieel om een trap toe te voegen voor totale verdeling. Boven zijn zeven slaapkamers, allemaal met wastafel, en twee badkamers. Het gastenverblijf heeft beneden een zit/eetkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Een karakteristieke houten wenteltrap leidt naar een slaapkamer boven.

Op het terrein staat een apart pand dat nog moet worden afgewerkt en dat een extra huis, gite of chambre d’hote kan worden.

Met bijgebouwen en land is er de mogelijkheid om een zwembad toe te voegen of misschien een glamping (met de juiste toestemming)!

Als je op zoek bent naar een huis voor grotere gezinnen en/of zakelijke mogelijkheden, dan zou dit grote object iets voor jou kunnen zijn.

Prijs inclusief makelaarskosten : 324.360 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 306.000 €
Koperscommissie inbegrepen: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 299.600
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers9
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI69059

Locatie

Dit object ligt in Chasseneuil-sur-Bonnieure (16260), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod