Huis verkopen

Vrijstaand huis, veel originele kenmerken, 3 slaapkamers (1 ensuite) familie badkamer. Binnenplaats, tuin

€ 199.800
Oppervlakte 102 m²
Perceel 802 m²
Aantal kamers 5 kamers

A15849 – Een mooie karaktervolle woning in het centrum van een mooi dorp op slechts 20 minuten van Cognac. Veel originele kenmerken zijn behouden, open haarden, originele vloeren en betegeling in de hal, maar heeft 3 slaapkamers (tweepersoonskamers) en 2 badkamers.
Gelegen in een mooi dorp op slechts een paar minuten van Chateauneuf sur Charente, met alle belangrijke voorzieningen, is dit een gemakkelijke en betaalbare woning of vakantiehuis in een schilderachtige omgeving, ongeveer 20 minuten van Cognac en Angouleme (30 minuten) met treinverbindingen in 1,5 uur naar Parijs.
Een grote binnenplaats met open schuur en werkplaats, een ruime tuin aan de achterzijde, dit is een perfect echt Frans huis.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 199.800
  • Type objectHuis
  • Kamers5
  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A15849

Locatie

Dit object ligt in Châteauneuf-sur-Charente (16120), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod