Huis verkopen

Uniek herenhuis. Met 5 woningen. Ideaal voor verhuur. Tuin. Overdekte parkeerplaats. Zwembad. Angouleme 20 mi

€ 495.000
Oppervlakte 343 m²
Aantal kamers 24 kamers

A22404ET16 – Lokaal “Het Geschilderde Huis&#8221 genoemd, is dit een geheel uniek object.
Het heeft een uitgebreide geschiedenis, grotendeels gedocumenteerd. De belangrijkste geschiedenis is dat het het atelier was van Paul Rousseau, een bekende lokale kunstenaar die DE interieurontwerper van die tijd was.
Hij stelde zijn designcollectie tentoon door bepaalde kamers op de benedenverdieping in individuele stijlen te ontwerpen. Deze kamers zijn goed bewaard gebleven en hoewel niet “Listed” of Historique” hebben vorige bewakers de kamers in uitstekende originele staat gehouden.
Vlakbij het centrum van het mooie Chateauneuf sur Charente, een stadje aan de rivier met charme en alle voorzieningen op loopafstand. Dokter, apotheek, supermarkt, bakkerijen, restaurants, enz. Bovendien is er een klein lokaal treinstation dat u naar Angouleme in het oosten of Cognac, Saintes en de kust (Royan, La Rochelle) in het westen kan brengen.
Dit is een heel bijzonder huis. Klassiek maar totaal individueel..
Behoefte aan bepaalde updates.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 495.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers24
 • Slaapkamers15
 • Badkamers8
 • ReferentieUF-A22404ET16

Locatie

Dit object ligt in Châteauneuf-sur-Charente (16120), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod