Advertentie publiceren

Gerenoveerd stenen Charentaise Maison de Maitre met 4 slaapkamers en 4 badkamers. Vol charme. Schuur en land

€ 299.999
Oppervlakte 185 m²
Perceel 3900 m²
Aantal kamers 6 kamers

A16966 – Gelegen in een gehucht 40 km Angouleme en 80 km ten noorden van Bordeaux, dicht bij de Charente Dordogne grens. Met alle voorzieningen, winkels en restaurants in Barbezieux op 10 km. Er is een grote open hangar aan de voorkant van het huis, met mooie zichtbare balken en nog 2 bijgebouwen, waaronder de distilleerderij met zijn originele Alambique en een klein veldje voor het pand. Het pand is onlangs gerenoveerd door de huidige eigenaar en heeft een groot potentieel. Er is nieuw loodgieterswerk en elektriciteit, en enkele ramen met dubbele beglazing. Er is een kleine hoeveelheid werk boven te verrichten, voornamelijk de installatie van 1 en-suite badkamer waar loodgieterswerk is voorzien.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 299.999
 • Type objectOnbekend
 • Kamers6
 • Slaapkamers4
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A16966

Locatie

Dit object ligt in Condéon (16360), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod