Huis verkopen

Schitterende, smaakvol gerenoveerde schuur met 5 slaapkamers en aangrenzende werkplaats. Gelegen op 2,3 hectare

€ 449.400
Oppervlakte 540 m²
Perceel 9361 m²
Aantal kamers 12 kamers

A16660 – Zo goed als het eruit ziet. Een prachtige gelegenheid om een prachtige schuur met 5 slaapkamers te verwerven, prachtig gerenoveerd met een aangrenzende werkplaats en ononderbroken uitzicht over het omliggende platteland. Dit pand is ideaal gelegen voor een zakelijke onderneming maar zou ook een heerlijk groot familiehuis zijn. Ideaal gelegen in een klein gehucht omgeven door een glooiend landschap. Op minder dan 4 km van de middeleeuwse stad Confolens, een van de mooiste steden aan de rivier de Vienne met alle voorzieningen en diensten. Limoges met een internationale luchthaven en aansluiting op de verkeersader A20 ligt op een gemakkelijke 40 minuten rijden (48 km).

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 449.400
  • Type objectHuis
  • Kamers12
  • Slaapkamers5
  • Badkamers5
  • ReferentieUF-A16660

Locatie

Dit object ligt in Confolens (16500), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod