Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 288.900
Oppervlakte 203 m²
Perceel 1210 m²

Dit prachtige huis ligt in een dorp op slechts 6 minuten van de stad Ruffec. Gelegen in een prachtige omheinde tuin met een grote boogpoort en een prachtig uitzicht op het platteland.

Op de begane grond is er een grote hal, met een ander toegangspunt aan de andere kant, een grote lichte keuken/eetkamer en een grote woonkamer met een houtkachel.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan één ensuite en met toegang tot een kamer die groot genoeg is om als extra slaapkamer of inloopkast te gebruiken, en een badkamer/toilet.

Op de tweede verdieping een grote overloop/zitkamer met een prachtig uitzicht over het platteland, 3 slaapkamers en een doucheruimte/toilet.

Er zijn een paar bijgebouwen, waaronder een grote hangar die gebruikt zou kunnen worden als carport, een schuur van ongeveer 150 m2, een perfecte plek voor verzamelaars van klassieke auto’s of een camper, een oude stal, en een goed werkende broodoven.

Het pand is uitgerust met zonnepanelen; op het hoofdhuis, die elektriciteit leveren voor de boiler, en de elektriciteit die wordt opgewekt met de panelen van de schuur wordt verkocht aan de elektriciteitsmaatschappij (EDF).

Er zijn 2 ondergrondse regenwatercollectoren die ideaal zijn voor het besproeien van de tuin.

Het huis is al aangesloten op glasvezel.

Het is een ideaal huis voor een gezin of een investeringsmogelijkheid voor wie een chambre d’hôtes wil beginnen.

Mis deze kans niet, maak vandaag nog je afspraak!

Prijs inclusief makelaarskosten : 344.500 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 325.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 6

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 288.900
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers6
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI71429

Locatie

Dit object ligt in Courcôme (16240), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod