Huis verkopen

Prachtige gerenoveerde schuur en stenen Charentaise huis. 5 slaapkamers. Schitterend uitzicht dat niet over het hoofd wordt gezien. Ter

€ 273.599
Oppervlakte 320 m²
Perceel 2110 m²
Aantal kamers 9 kamers

A15725 – Een authentieke en comfortabele schuur en Charentaise huis in een groene en rustige omgeving, niet over het hoofd gezien.
Dit prachtige en warme landhuis combineert het comfort en de charme van huizen met een geschiedenis en een ziel: zichtbare balken, terracotta tegels, oude vloeren, zichtbare stenen, Charentaise schouwen, gootsteen en Charentaise moestuin, maar ook dubbele beglazing, isolatie, ingerichte keuken, houtkachels, slaapkamer met eigen doucheruimte.
U kunt ervoor kiezen om van het aangrenzende Charentaise huis (dat ook een onafhankelijke ingang heeft) een gîte, bed and breakfast te maken of gewoon uw huis uit te breiden. Een groot huis, ideaal om familie en vrienden te ontvangen zonder in de weg te zitten. En een uitzonderlijk uitzicht over het landschap van de Charente!
Andere kenmerken zijn een groot beschut terras met uitzicht op het platteland, een waterput en een buiten broodoven.
Slechts 5 km van een dynamisch dorp, 44 km van Angoulême.
Onmiddellijk te bezichtigen.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 273.599
  • Type objectHuis
  • Kamers9
  • Slaapkamers5
  • Badkamers3
  • ReferentieUF-A15725

Locatie

Dit object ligt in Couture (16460), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod