Advertentie publiceren

Luxe villa in de Charente

€ 325.000
Oppervlakte 163 m²
Perceel 2279 m²
Aantal kamers 7 kamers

Op een vakantiepark in de Charente ligt deze zeer goed onderhouden villa van 20 jaar oud Het huis met zwembad van 50 m² hebben de eigenaren met een lokale architect laten bouwen. Het ontwerp van de tuin is eveneens van een lokale tuinarchitect.

De woonkamer verdeelt de woning in een linker en rechter vleugel, die elk over een afzonderlijke warmwaterboiler beschikken. In de rechter vleugel bevindt zich de keuken, deze is 3 jaar jaar geleden vernieuwd. De woonkamer geeft aan de achterzijde via twee schuifpuien toegang tot de veranda die maar liefst 18 meter breed is. Het appartement heeft een keuken/woonkamer met een slaapbank voor twee personen. Aansluitend is er een ruime slaapkamer met een tweepersoons bed en een éénpersoonsbed. Deze kamer is ook bereikbaar via een buitendeur.

In de tuin treft u een zitje aan met een hardstenen halfronde bank met wat verlichting voor de donkere dagen. Nog iets lager is er een bescheiden jeu boule baan aangelegd, waar men in alle rust een balletje kan gooien.

In het meer mag alleen gevist worden door eigenaren van het park. Dit geldt ook voor het gebruik van het strandje aan dit meer en de daarin aanwezige speel elementen en alle andere voorzieningen op het park waaronder zwembaden, tennisbanen, midgetgolf e.d. Dit alles wordt beheert en onderhouden door de Vereniging van Eigenaren, waarvoor men op dit moment jaarlijks een bijdrage betaald.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 325.000
 • Type objectHuis
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieH325

Faciliteiten

  Balkon
  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Écuras (16220), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Immo La Haye

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod