Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 235.400
Oppervlakte 110 m²
Perceel 11360 m²

Ontdek dit onder architectuur gebouwde huis op het platteland van de Charente, vlakbij het mooie dorpje Hiesse en de historische stad Confolens.

Het huis ligt op een prachtig terrein met een moestuin en kippenhok en biedt een grote woonkamer met een volledig ingerichte open keuken en een tussenverdieping die groot genoeg is voor een extra bed, een studeerkamer of een speelhoek.

Het slaapgedeelte is volledig onafhankelijk, met twee glazen deuren die voor rust zorgen en uitkomen op een hal met twee ingebouwde kasten waar ook een kleine studeerkamer kan worden ingericht. De gang leidt vervolgens naar drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet.

Vanuit de keuken biedt een deur toegang tot de tuin en het huis heeft een volledige, half ingegraven kelder met grote ramen die veel licht binnenlaten. Er is ook een grote garage toegankelijk via de oprit met grind en een werkplaats. De tuin is volledig omheind met een poort bij de ingang.

Een grote aangrenzende weide completeert deze prachtige omgeving en biedt plaats aan paarden, pony’s of andere dieren en activiteiten naar keuze, met als extra plezier af en toe wilde reeën voorbij te zien komen.

Wacht niet langer om deze kleine oase van rust te ontdekken!

Prijs inclusief makelaarskosten : 235.400 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 220.000 €
Koperscommissie inbegrepen: 7 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 235.400
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI71956

Locatie

Dit object ligt in Hiesse (16490), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod