Huis verkopen

Object met zwembad in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 360.000
Oppervlakte 300 m²
Perceel 1365 m²

Dit charmante huis ligt in een klein gehucht op loopafstand van de dorpswinkels en het restaurant en vlakbij de marktplaats Jarnac. Met veel karakteristieke kenmerken heeft het een ruime woonaccommodatie en een onafhankelijk gastenverblijf.

De begane grond bestaat uit een hal, met daarachter de zitkamer en een grote keuken in boerderijstijl. Er is ook een ruime bijkeuken (met toilet).

Op de eerste verdieping zijn twee zeer grote slaapkamers (waarvan er een momenteel gebruikt wordt als tweede zitkamer). Er is ook een doucheruimte.

Er is een derde slaapkamer op deze verdieping, samen met een badkamer – beide zijn ook bereikbaar via een aparte trap.

Op de tweede verdieping zijn er nog twee grote tweepersoonsslaapkamers en een doucheruimte.

Het bijgebouw staat aan het huis vast (en is toegankelijk vanuit het huis) en heeft een eigen voordeur. Het heeft een grote woonkamer, keuken, slaapkamer met ensuite doucheruimte en een grote mezzanine. De derde slaapkamer van het hoofdhuis kan gemakkelijk worden ingebouwd, waardoor de accommodatie zeer flexibel is.

De ommuurde tuin aan de achterkant van het huis is mooi aangelegd en heeft ook een zwembad. Aan de ene kant staat een flink bijgebouw.

Dit huis staat op een geweldige locatie en biedt inkomstenpotentieel.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 360.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers6
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI70249

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Jarnac (16200), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod