Huis verkopen

Gerenoveerde Charentaise in Jarnac 5 slaapkamers en grote omheinde tuin

€ 499.000
Oppervlakte 250 m²
Perceel 6600 m²
Aantal kamers 7 kamers

A19209SDU16 – Gelegen in de gemeente Jarnac, dit Charentaise huis is smaakvol gerenoveerd en biedt 250m² woonruimte. Op de begane grond: entree, grote woonkamer met licht en insert, ingerichte en uitgeruste keuken, wasruimte, een master suite met douche, WC, kelder. Op de eerste verdieping: 4 ruime slaapkamers, WC, badkamer, een speelkamer en een mooie werkruimte.
Aangrenzend aan het huis is een garage (ca. 30m²).
Het geheel ligt in een bosrijk park van ongeveer 6600m² met een zwembad (5×10), terras en poolhouse.
Charmante en mooie kenmerken voor dit stenen huis: centrale verwarming op gas, waterontharder, dubbele beglazing aluminium, elektrische poort en individuele sanitaire voorzieningen.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 499.000
 • Type objectHuis
 • Kamers7
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A19209SDU16

Locatie

Dit object ligt in Jarnac (16200), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod