Huis verkopen

Ruim huis met grote woonkamer/keuken, 4 slaapkamers, garages, tuin en oud huisje om te renoveren

€ 172.500
Oppervlakte 181 m²
Perceel 2859 m²
Aantal kamers 7 kamers

A22149SMR16 – Uitgebreide woning met de leefruimtes verdeeld over twee samengevoegde huizen. Aan de ene kant is er een grote, lichte leefruimte, met een keuken/eetkamer aan de ene kant en een super woonkamer aan de andere kant, met openslaande deuren en toegang tot de tuin en het terras. Een trap leidt naar de hoofdslaapkamer met en-suite boven.
Het tweede huis bestaat uit een hal met een woonkamer/werkkamer met houten lambrisering aan de ene kant en een vestibule aan de andere kant, die leidt naar een doucheruimte beneden. Boven zijn er nog drie tweepersoonsslaapkamers en een badkamer.
Het huis heeft aan een kant een aangebouwd huisje dat niet meer in gebruik is, maar dat desgewenst ook gerenoveerd kan worden. Buiten zijn 3 garages, een werkplaats en diverse schuurtjes. Er zijn volgroeide tuinen aan de achterzijde aan beide zijden, met een aangenaam zonneterras en voldoende ruimte voor een zwembad, onder voorbehoud van toestemming.
Alles binnen handbereik van voorzieningen, waaronder supermarkten, het ziekenhuis en de trein in Ruffec. De N10 tweebaansweg van noord naar zuid is vlakbij.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 172.500
 • Type objectOnbekend
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A22149SMR16

Locatie

Dit object ligt in Les Adjots (16700), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod