Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 167.400
Oppervlakte 157 m²
Perceel 935 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Een goed verzorgd dorpshuis in het centrum van een klein gehucht. Verrassend groot van binnen met veel mogelijkheden voor ruimtegebruik.

Een mooie lichte hal leidt naar een enorme open woon-/eet-/keukenruimte met moderne keukenblokken. Een set openslaande deuren leidt naar de tuin.

Boven is er een doucheruimte en een aparte badkamer met douche. 3 kamers worden al gebruikt als slaapkamer, maar er zijn ook nog 2 ruime kamers die desgewenst als slaapkamer kunnen worden gebruikt. Een betonnen buitentrap leidt naar de tuin.

Aan de overkant van een kleine binnenplaats staat een grote schuur met garagedeuren naar de weg. Hieraan vast zijn 2 kleinere kamers (de een boven de ander) met watervoorziening. De kamer boven is toegankelijk via een houten trap aan de buitenkant. Ideaal voor kantoor, kunststudio of iets dergelijks.

Aan de achterkant is een overzichtelijke ommuurde tuin met een paar bomen en een groot gazon. De olietank staat in een hoek. Een poort in de muur leidt naar de weg aan de zijkant van het huis.

Prijs inclusief makelaarskosten : 167.400 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 155.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 8

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 167.400
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI70244

Locatie

Dit object ligt in Mainzac (16380), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod