Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 49.900
Oppervlakte 72 m²
Perceel 285 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Deze mooie stenen cottage ligt in een klein gehucht op slechts 4 km van het mooie marktstadje Mansle, waar je veel voorzieningen vindt, waaronder supermarkten en restaurants.

Het huis is direct bewoonbaar en heeft alleen een opfrisbeurt nodig. Er is een mooie omheinde tuin van ongeveer 150m² en ook een mooie aangrenzende cottage tuin met bomen en struiken.

De woning zelf bestaat uit een hoofdruimte op de benedenverdieping met een open haard, een hoekkeuken, een eetruimte en een leefruimte. Er is ook een aparte ruimte met WC en wastafel.

Op de eerste verdieping zijn er twee onderling verbonden slaapkamers en een zolder boven. Het huis heeft mooie houten vloeren en zichtbare balken.

Er is ook een aangrenzende schuur, die gebruikt zou kunnen worden om in uit te breiden, evenals een apart bijgebouw waar momenteel een toilet, douche en wastafel zijn ondergebracht.

Een geweldig huis met een heerlijke sfeer, dat een prachtig huis zou zijn.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 49.900
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI64511

Locatie

Dit object ligt in Mansle (16230), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod