Huis verkopen

Object met zwembad in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 251.450
Oppervlakte 185 m²
Perceel 2340 m²

Dit prachtig onderhouden 19e-eeuwse dorpshuis ligt in het hart van een klein charmant dorp met alle voorzieningen, op ongeveer 10 minuten van Mansle en 12 minuten van Ruffec. Gelegen op een prachtige omheinde tuin met 2 garages, werkplaatsen en bijgebouwen die gebruikt kunnen worden als opslagruimte.

Op de begane grond bestaat het uit een entree, een keuken, badkamer, toilet, een slaapkamer en 2 grote lichte leefruimtes met boogingangen, waarvan de ene diende als eetkamer en de andere als woonkamer.

Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers (waarvan één met wastafel), een toilet en een balkon met uitzicht op de tuin.

De kelder is gerenoveerd tot een keuken/woonruimte met directe toegang tot de binnenplaats en de tuin. Er is ook een wasruimte, een badkamer en een kelder, die eventueel gedeeltelijk kan worden verbouwd tot slaapkamer.

Het huis is uitgerust met een warmtepomp die in 2021 is geïnstalleerd en het ligt op de riolering. Er zijn 2 waterputten, een die wordt gebruikt in het huis met een waterontharder en de andere die wordt gebruikt om de tuin te besproeien.

Dit huis zou geschikt kunnen zijn voor een gezin of als investering.

Deze schoonheid zal op niemand wachten, maak vandaag nog je afspraak!

Prijs inclusief makelaarskosten: 251 450
Prijs exclusief makelaarskosten: 235 000
Koperscommissie inbegrepen: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 251.450
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI69302

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Mansle-les-Fontaines (16230), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod