Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 149.950
Oppervlakte 159 m²
Perceel 597 m²

Dit typisch Franse huis is tien jaar geleden gerenoveerd en biedt nu op de begane grond een eetkeuken, bijkeuken (met wc), zitkamer en atelier en op de eerste verdieping twee slaapkamers en een badkamer. Buiten is er een zonnig terras en de tuin bestaat grotendeels uit gazon met vaste planten en bomen en is dus gemakkelijk te onderhouden. Het geheel wordt gecompleteerd door een hangar, ideaal om te parkeren of om buiten te eten.

De sympathieke renovatie omvatte het dak, de septic tank, het loodgieterswerk, de elektra, bijna alles nieuw! Je kunt er dus meteen intrekken, maar als je zin hebt om zelf wat te klussen kan de werkplaats, die in het huis is, worden omgebouwd tot een extra bewoonbare ruimte (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Het huis staat in een rustig gehucht, maar op slechts 4 km van de dichtstbijzijnde winkels, restaurants en andere faciliteiten. Mansle ligt op slechts 8 km waar zich twee supermarkten bevinden plus toegang tot de RN10 richting de havens in het noorden en Bordeaux en verder in het zuiden.

Ideaal als hoofdwoning of vakantiehuis, dit huis moet je beslist bekijken.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 149.950
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI66094

Locatie

Dit object ligt in Mansle-les-Fontaines (16230), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod