Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 455.800
Oppervlakte 378 m²
Perceel 2565 m²

Dit prachtige gezinshuis, onlangs met smaak gerenoveerd, ligt op slechts een klein eindje lopen van winkels, scholen en alle voorzieningen.

Een grote poort geeft toegang tot de carport en de voordeur van het huis. Een lichte hal met bergkast geeft toegang tot de eetkamer en de ingerichte keuken. De kelder is toegankelijk via de keuken en herbergt de nieuwe warmtepomp en waterontharder. Aan de linkerkant is een berging met wc en de studeerkamer. Aan de rechterkant is een grote woonkamer met een open haard, een oude stenen gootsteen en een openslaande deur naar het terras.

Boven is er een overloop die leidt naar drie tweepersoonsslaapkamers, waarvan twee met inbouwkasten, een badkamer met bad en douche en opbergkast, en een toilet.

De 2e verdieping bestaat uit een mezzanine, twee slaapkamers en een doucheruimte.

De aanbouw, toegankelijk via de studeerkamer, de carport of via de tuindeur, bestaat uit een doucheruimte, woonkamer en berging. Boven is er een grote mezzanine, twee slaapkamers en een toilet.

De bijgebouwen bestaan uit een carport en een garage. Aantrekkelijke omheinde tuin met bomen en een waterput.

Het huis ligt in Mansle, een zeer aantrekkelijke marktplaats in het westen van Frankrijk, in het departement Charente van de prachtige regio Poitou-Charentes. Mansle is populair bij toeristen vanwege de onbedorven charme en de tweewekelijkse markt en het ligt ook dicht bij de grotere stad Angoulême. Mansle heeft tal van winkels en restaurants en andere voorzieningen.

Schitterend object op een schitterende locatie!

Prijs inclusief makelaarskosten : 455.800 €
Prijs exclusief makelaarskosten :430.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 455.800
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers7
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI73423

Locatie

Dit object ligt in Mansle-les-Fontaines (16230), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod