Huis verkopen

Object met zwembad in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 715.500
Oppervlakte 350 m²
Perceel 3995 m²

Dit grote en fraaie “Maison de Maître” met prachtig uitzicht biedt een uiterst comfortabele leefruimte met zowel formele als informele ontvangstruimten. Het heeft bijgebouwen, een groot zwembad en ligt op korte afstand van Angoulême, de hoofdstad van het departement.

De accommodatie is verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond heeft elegante formele zit- en eetkamers, een ingerichte keuken, een zeer grote woonkamer (met afgebakende zit- en eetgedeeltes), een slaapkamer (met ensuite doucheruimte), een wasruimte en een wijnkelder. Een groot kantoor kijkt uit op de woonkamer vanaf een tussenverdieping.

Een prachtige trap baant zich een weg naar de eerste verdieping. Hier zijn nog vier slaapkamers – de ouderslaapkamer heeft een zeer grote kleedkamer en een ensuite doucheruimte. Er is ook een familiebadkamer op de overloop.

De trap gaat verder naar de zolder – ideaal voor opslag en met uitbreidingsmogelijkheden (afhankelijk van de benodigde toestemming).

Het huis heeft een aantal bijgebouwen, waaronder een grote schuur (perfect voor opslag en overdekte parkeerplaats) en een zomerkamer.

Het huis staat op een perceel van een hectare, voornamelijk gazon met een aantal volwassen bomen, struiken en borders. Aan de ene kant ligt een groot zwembad, met daarnaast een barbecueplaats.

Dit prachtige huis staat op een schitterende locatie en biedt mogelijkheden voor verdere ontwikkeling indien gewenst.

Prijs inclusief makelaarskosten : 715.500 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 675.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 6

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 715.500
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI68230

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Marsac (16570), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod