Advertentie publiceren

Stadshuis in het levendige marktstadje Montbron; centrale ligging; op loopafstand van voorzieningen.

€ 189.000
Oppervlakte 200 m²
Perceel 238 m²
Aantal kamers 7 kamers

A15404 – Een mooi en ruim dorpshuis met drie verdiepingen en veel originele kenmerken en verhuurmogelijkheden; werkplaats en schuur.
Op loopafstand van de voorzieningen van het levendige marktstadje Montbron (bars, restaurants, supermarkten & winkels) biedt dit ruime herenhuis een aantal mogelijkheden: het is al verdeeld in drie appartementen en kan dus als zodanig worden verhuurd of worden omgebouwd tot één groot en elegant huis.
Het pand ligt op 13 km van de historische stad La Rochefoucauld, ongeveer 30 km van Angoulême (TGV treinverbindingen, straatkunst, historische autorally, cultuur en winkelen) en 76 km van de luchthaven van Limoges, een gemakkelijk uur rijden.
De recreatiemeren van de Haute Charente zijn gemakkelijk te bereiken, terwijl de internationale 18-holes golfbaan van La Prèze op 15 minuten afstand ligt.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 189.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers7
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A15404

Locatie

Dit object ligt in Montbron (16220), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod