Huis verkopen

ONDER AANBOD. Een mooi huis met 5 slaapkamers in het centrum van Montbron, op loopafstand van voorzieningen.

€ 109.994
Oppervlakte 200 m²
Perceel 238 m²
Aantal kamers 7 kamers

A15404 – Een mooi en ruim dorpshuis met drie verdiepingen en veel originele kenmerken & groot verhuurpotentieel – voorheen drie appartementen.
Op loopafstand van de voorzieningen van het levendige marktstadje Montbron (bars, restaurants, supermarkten en winkels) biedt dit ruime herenhuis een aantal mogelijkheden: het is al verdeeld in drie appartementen en kan dus als zodanig worden verhuurd of worden omgebouwd tot één groot en elegant huis.
Het huis ligt op 13 km van de historische stad La Rochefoucauld, ongeveer 30 km van Angoulême (TGV treinverbindingen, straatkunst, historische autorally, cultuur en winkelen) en 76 km van de luchthaven van Limoges, een gemakkelijk uur’s rijden.
De recreatiemeren van de Haute Charente zijn gemakkelijk te bereiken, terwijl de internationale 18-holes golfbaan van La Prèze op 15 minuten afstand ligt.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 109.994
 • Type objectOnbekend
 • Kamers7
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A15404

Locatie

Dit object ligt in Montbron (16220), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod