Huis verkopen

Object met zwembad in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 583.000
Oppervlakte 566 m²
Perceel 6995 m²

Gelegen op een verhoogde positie met uitzicht over de vallei ligt dit stenen hoofdgebouw met 3 slaapkamers, 2 badkamers, aangrenzende schuur, 4 gastenverblijven, zwembad, tennisbaan en aangelegde tuinen, met een totale perceeloppervlakte van ongeveer 6995 m².

Toegang via de lange oprijlaan, dwars door de velden, die leidt naar een parkeerplaats in fijne kiezel aan de rechterkant voor het hoofdhuis en nog een aan de linkerkant voor gasten.

De accommodatie in het hoofdhuis is centraal verwarmd met houtkachels voor comfortabel wonen het hele jaar door.

Aan de westkant is er een aangebouwd gastenverblijf met 2 slaapkamers en een open woon-eetkeuken, een slaapkamer op de begane grond met eigen badkamer en nog een slaapkamer met doucheruimte op een paar treden hoger. Aan de noordkant is er een aangebouwde schuur met werkplaats en grote deuren naar de parkeerplaats voor het hoofdhuis.

Er is nog een rij van drie gastenverblijven, elk met een open woon-eetkeuken en badkamer met douche op de begane grond en twee slaapkamers op de eerste verdieping. Buiten worden de afzonderlijke terrassen afgeschermd door vegetatie en hebben ze uitzicht over de vallei.

Aan de voorkant van het hoofdhuis is er een klein grasveld met terras, toegang tot de wasruimte voor de gasten en een speelkamer.

Er is ook een barbecueplaats voor gasten met een trap naar het zwembad en op een lager niveau, afgeschermd door laurierhagen, ligt de tennisbaan die uitkijkt over de vallei en geniet van het prachtige uitzicht.

Een goed aanbod van voorzieningen is beschikbaar binnen 7 km inc treinstation. Aubeterre-sur-Dronne (een van de 100 mooiste dorpen van Frankrijk) ligt op slechts 14 km. De mooie oude stad Angouleme met zijn TGV-verbindingen ligt op 34 km en het vliegveld van Bergerac ligt op 84 km.

Prijs inclusief makelaarskosten: €583 000
Prijs exclusief makelaarskosten: €550 000
Koperscommissie inbegrepen: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 583.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers11
 • Badkamers8
 • ReferentieBVI68266

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Montmoreau (16190), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod