Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 265.000
Oppervlakte 119 m²
Perceel 4963 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Dit fantastische huis, gelegen vlakbij Nanteuil en Verteuil, heeft veel te bieden als vakantie- of gezinshuis.

De grote keuken en het middelpunt van het huis creëren een warmte voor het gezinsleven. De grote houtkachel, geweldig in de wintermaanden, is een centraal punt in de kamer. Een verbouwde eetkamer is licht en helder en biedt flexibele leefruimte. De zitkamer met houten trap naar de eerste verdieping is ruim en smaakvol ingericht. Het hele huis heeft karakter en warmte.

De grote slaapkamer met balkenplafond en zichtbare stenen heeft een grote doucheruimte met toilet ensuite. Twee andere slaapkamers, met ingebouwde kasten, delen een badkamer.

De buitenruimte met tuinen, zitjes, schuren en een omheind zwembad biedt rust en vrede. Er is bebost land aan de voorkant van de tuin.

Loop binnen en ga zitten – het is een heerlijk huis!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 265.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI71258

Locatie

Dit object ligt in Nanteuil-en-Vallée (16700), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod