Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 51.000
Oppervlakte 60 m²
Perceel 103 m²

Een prachtige locatie voor dit huis met 2 slaapkamers gelegen in het hart van een van de mooiste dorpen in de noordelijke Charente genaamd Nanteuil en Vallee met tal van voorzieningen en twee restaurants allemaal op loopafstand. Het huis staat op een rustige plek aan het eind van een laantje met een eigen binnenplaats.

Het huis bestaat uit een grote lichte zitkamer met grote openslaande deuren, een ingerichte keuken/eetkamer met openslaande deuren naar de binnenplaats. Daarnaast is er op de begane grond een ruime badkamer en een apart toilet. Op de eerste verdieping zijn er twee grote tweepersoonsslaapkamers.

Het huis is aangesloten op de riolering van het dorp.

Nanteuil, dat in het hart van de vallei van l’Argentor ligt, heeft talloze winkels en twee fantastische restaurants. Nanteuil staat bekend als een van de mooiste dorpen van Frankrijk. Het huis ligt op minder dan 45 minuten van het vliegveld van Limoges/Poitiers met rechtstreekse vluchten naar het Verenigd Koninkrijk.

Gewoon een huis met 2 slaapkamers op een geweldige locatie.

Prijs inclusief makelaarskosten: €51 000
Prijs exclusief makelaarskosten: €45 000
Koperscommissie inbegrepen: €6 000

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 51.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI72164

Locatie

Dit object ligt in Nanteuil-en-Vallée (16700), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod