Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 235.400
Oppervlakte 235 m²
Perceel 4426 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Twee huizen voor de prijs van één! Dit fantastische object ligt op loopafstand van een van de mooiste dorpen in de Charente, Nanteuil en Vallée. Het huis staat op een royaal stuk grond, biedt een prachtig uitzicht over de vallei en ligt op loopafstand van de rivier.

Het hoofdhuis werd vroeger gebruikt als twee aparte woningen en moet wat opgeknapt worden. Het heeft een aparte toegang aan de voor- en achterkant, via een veranda. De begane grond bestaat uit twee keukens, twee lichte woonkamers met prachtig uitzicht over de vallei, een eetkamer, wasruimte, studeerkamer, een apart toilet, een badkamer en een badkamer/toilet.

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, een kantoor, een toilet en een grote inrichtbare zolder (onder voorbehoud van de nodige vergunningen).

Het gastenverblijf bestaat uit een keuken, woon/eetkamer, drie slaapkamers, een doucheruimte/toilet en een wasruimte.

Het hoofdhuis is voorzien van centrale verwarming, en het gastenverblijf is recenter gebouwd en heeft elektrische radiatoren. Beide woningen zijn aangesloten op de riolering.

Dit object is perfect voor een groot gezin of als investeringsmogelijkheid (mogelijk gitebedrijf – afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Mis deze zeldzame kans niet, maak vandaag nog een afspraak!

Prijs inclusief makelaarskosten : 235.400 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 220.000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 235.400
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI73465

Locatie

Dit object ligt in Nanteuil-en-Vallée (16700), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod