Huis verkopen

Object met zwembad in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 274.200
Oppervlakte 215 m²
Perceel 2636 m²

Een traditioneel stenen huisje, vol karakter, dat flexibel wonen en prachtige tuinen biedt. Volledig voorzien van dubbele beglazing, geïnspecteerd en volledig gediagnosticeerd.

De grote zitkamer, met houtkachel, is koel in de zomer en warm in de winter. De keuken, centraal in het huis, grenst aan de eetkamer. Een ruimte boven de eetkamer wordt momenteel gebruikt als atelier en kan worden verbouwd tot slaapkamer. De grote wasruimte met toilet biedt opslagruimte. Er zijn 3 uitgangen naar de tuin die een gloed van natuurlijk licht geven aan de sfeer.

Boven delen twee slaapkamers een badkamer met douche, bad, wastafel en WC.

Bovenin het huis is de verbouwde zolder ruim. Deze wordt door de eigenaren gebruikt als gastenverblijf en heeft een eigen doucheruimte met toilet.

Buiten zijn de tuinen goed onderhouden en er zijn veel plekjes om je te verstoppen met een boek. De tuinen leiden naar een meer dat toegang geeft tot de rivier.

Twee schuren hebben potentieel om ontwikkeld te worden (als de juiste planning aanwezig is).

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 274.200
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers3
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI60224

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Puyréaux (16230), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod