Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 397.500
Oppervlakte 290 m²
Perceel 1118 m²

Dit indrukwekkende pand ligt in het hart van een mooi dorp, zit boordevol origineel karakter en wordt geleverd met een ommuurde tuin en een aantal aantrekkelijke bijgebouwen. Het plaatselijke marktstadje Rouillac ligt op slechts een klein eindje rijden en biedt de meeste faciliteiten, waaronder winkels, restaurants en een supermarkt.

Een royale entreehal met een originele tegelvloer geeft toegang tot de zeer grote woonkamer. Deze kamer is gemakkelijk groot genoeg om zowel een zit- als eetgedeelte te hebben. Naast de woonkamer ligt de keuken, voorzien van een reeks moderne inbouwapparaten en een deur naar de tuin. Aan de achterkant van de keuken is een deur naar een bijkeuken.

Vanuit de hal is er ook een badkamer, een apart toilet en een mooie kamer (momenteel in gebruik als slaapkamer).

De originele houten trap leidt van de achterkant van de hal naar de overloop op de eerste verdieping, waar zich vier slaapkamers bevinden. Alle vier de slaapkamers hebben houten vloeren en balkenplafonds, en drie ervan hebben een open haard. De ouderslaapkamer heeft een eigen badkamer en een kleedkamer. Naast de kleedkamer is een kantoor vanwaar een trap terug naar beneden leidt naar de bijkeuken.

De trap gaat verder naar de zolderruimte – die nog niet is verbouwd, maar die indien nodig verdere accommodatie zou kunnen bieden (afhankelijk van relevante toestemmingen).

Een deur onder de trap in de hal leidt naar de kelder.

Aan het huis vast zit een schuur, met daarnaast een aantrekkelijke wintertuin / orangerie. Aan de achterkant van de tuin en tegenover het huis staat nog een aantrekkelijk bijgebouw.

Het huis staat op een perceel van 1118 m2 en de tuin bestaat voornamelijk uit gazon met een aantal bomen en struiken.

De plaatselijke stad Rouillac biedt de meeste faciliteiten en de grotere historische steden Jarnac en Cognac zijn gemakkelijk te bereiken. De stad Angoulême (de hoofdstad van het departement) is ook gemakkelijk te bereiken en biedt een LGV /TGV treinverbinding naar Parijs en Bordeaux.

Prijs inclusief makelaarskosten: €397 500
Prijs exclusief makelaarskosten: €375 000
Inbegrepen koperscommissie: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 397.500
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI65799

Locatie

Dit object ligt in Rouillac (16170), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod