Huis verkopen

Accommodatie bestaande uit 3 appartementen

€ 375.000
Oppervlakte 190 m²
Perceel 6109 m²
Aantal kamers 7 kamers
Drietal woningen temidden van een golfbaan, zeer geschikt voor verhuur.

Enkele jaren geleden is een boerderij getransformeerd in een drietal appartementen. Deze modern ingerichte woningen omvatten in totaal 6 slaapkamers en een woonoppervlakte van 190 m2.

Appartementen

Het grootste huis, van 80 m2 telt 2 slaapkamers met badkamer en toilet op de eerste verdieping. Op de begane grond een ruime woonkamer met een volledig ingerichte keuken, en toegang tot een privé tuin met terras.

Het tweede huis bevat op de begane grond 1 slaapkamer, een living, keuken en een terras. Op de mezzanine bevindt zich een tweede slaapkamer.

De derde woning telt eveneens 1 slaapkamer, een badkamer, een living met keukengedeelte en een terras. Op de eerste etage een mezzanine.

Schuur

Een grote schuur en tuin maken het geheel af.

De schuur kan gebruikt worden voor het houden van recepties, of voor opslag.

Het geheel leent zich met uitstek voor verhuur. Momenteel vindt verhuur van 2 van de 3 woningen gedurende het hele jaar plaats.

Omgeving

In de omgeving is veel te zien, denk aan de talrijke kastelen, de dorpjes met lokale markten, en daarnaast kun je genieten van lokale wijnen bij de vele wijnproeverijen. Voor sportliefhebbers is er de 18 holes golfbaan, de mogelijkheid om te kanoën, en mountainbiken.

Ook de wandelaars komen aan hun trekken. Er zijn in de omgeving namelijk diverse wandelingen uitgezet, waarbij je in alle rust kunt genieten van de natuur.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 375.000
 • Type objectHuis
 • Kamers7
 • Slaapkamers6
 • Badkamers3

Locatie

Dit object ligt in Rouzède (16220), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Immo La Haye


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod