Advertentie publiceren

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 96.700
Oppervlakte 110 m²
Perceel 131 m²
Aantal kamers 5 kamers

Centrumpand in Ruffec bestaande uit 3 appartementen (waarvan slechts één momenteel verhuurd) 3 elektrische meters, een watermeter, een gasketel (collectief)

————

In detail :

22,44m2 studio met een woonkamer op de begane grond, laminaatvloer, eenvoudige keuken, een PVC deur met dubbele beglazing

Op de verdieping: Een slaapgedeelte met een badkamer, douchecabine, wastafel en WC. Een PVC raam met dubbele beglazing. Momenteel niet verhuurd.

————

Begane grond appartement: 40 m2 ca.

Een woonkamer met een wastafel, een raam en een PVC deur met dubbele beglazing; Een slaapkamer met badkamer, douche, verwarmd handdoekenrek, wastafel en WC. Een enkel raam in de badkamer met dubbele beglazing in PVC. Momenteel niet verhuurd. Decoratiewerkzaamheden noodzakelijk.

————

1e verdieping appartement 46,55m2 (momenteel verhuurd 425€ met verwarming en water).

Een woonkamer met keuken 20,60m2, een PVC deur met dubbele beglazing en toegang tot de binnenplaats. Een slaapkamer van 14,9m2, laminaatvloer, een PVC raam met dubbel glas.

Stookruimte 5,8m2 met stadsgasboiler (collectief) voor de productie van warm water. Doucheruimte met douchecabine 3,77m2 Binnenplaats.

————

Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Georisques: www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 96.700
 • Type objectAppartement
 • Kamers5
 • Slaapkamers3
 • Badkamers3
 • ReferentieR6619

Faciliteiten

  Centrale verwarming

Locatie

Dit object ligt in Ruffec (16700), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Agence TIC Ruffec

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod