Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 199.800
Oppervlakte 268 m²
Perceel 220 m²

Dit geweldige pand ligt vlak bij het centrale plein van Ruffec en bevat niet alleen een gezinswoning met 4 slaapkamers, een fantastische serre en een terras, maar ook een winkel op de begane grond die momenteel wordt verhuurd (huurcontract tot ten minste mei 2023) voor 600€ per maand.

Het huis bestaat uit een hal, een slaapkamer en een grote werkplaats op de begane grond. Op de eerste verdieping leidt een overloop naar een grote keuken/eetkamer, een badkamer, wc en een grote woonkamer die uitkomt op de serre en vervolgens het buitenterras.

Op de tweede verdieping zijn er 3 slaapkamers, een doucheruimte en ook een wasruimte. Er is ook een derde verdieping die alleen voor opslag wordt gebruikt.

Het huis heeft centrale verwarming op gas, terwijl de winkel omkeerbare verwarming/airc heeft via een warmtewisselaar. Beide zijn aangesloten op de riolering.

Prijs inclusief makelaarskosten : €210 600
Prijs exclusief makelaarskosten: €195 000
Inbegrepen koperscommissie: 8%

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 199.800
  • Type objectOnbekend
  • Slaapkamers4
  • ReferentieBVI65777

Locatie

Dit object ligt in Ruffec (16700), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod