Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 213.840
Oppervlakte 154 m²
Perceel 530 m²

Stenen dorpswoning, vol charme en karakter, ideaal gelegen in een rustige en gewilde buurt in Ruffec. Deze ruime woning biedt een licht, ruim interieur, vol potentieel, met een verwelkomende inkomhal, een woonkamer, een gezellige eetkamer, een keuken, een stookruimte, een doucheruimte en een toilet. Op de eerste verdieping leidt een overloop naar vier ruime slaapkamers, een doucheruimte die grenst aan twee slaapkamers, en een toilet. Op de tweede verdieping biedt een in te richten zolder extra mogelijkheden om aan je behoeften te voldoen.

Geniet ook van buiten, met een rustige en prachtig beboste tuin. Aan de achterkant van het huis is een garage, een binnenplaats en een klein bijgebouw voor opslag. En niet te vergeten het prachtige verhoogde terras (waarschijnlijk de vestingwerken van het oude kasteel) met zijn prachtige uitzicht over de stad, ideaal om te ontspannen met familie of vrienden. Wacht niet langer om het te bezoeken!

Prijs inclusief makelaarskosten : 213.840 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 198.000 €
Koperscommissie inbegrepen: 8%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 213.840
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI70586

Locatie

Dit object ligt in Ruffec (16700), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod