Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 214.000
Oppervlakte 132 m²
Perceel 2114 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Gelegen in een rustig gehucht op slechts 10 minuten buiten het mooie marktstadje Ruffec met al zijn voorzieningen en op slechts 5 km van het prachtige middeleeuwse dorp Nanteuil-En-Vallée, zit dit mooie stenen huis boordevol Franse charme en karakter.

Op dit moment is alle accommodatie op de begane grond en bestaat uit een keuken, een enorme woon-eetkamer van 51m² met zichtbare stenen muren en een houtkachel, 2 mooie lichte en luchtige slaapkamers met elk weer prachtige karakteristieke kenmerken, een wasruimte, doucheruimte en toilet.

Het huis biedt ook een groot uitbreidingspotentieel op de zolder of in een van de aangrenzende bijgebouwen (afhankelijk van de benodigde vergunningen) als de nieuwe eigenaar de leefruimte op de begane grond wil vergroten.

Buiten zijn er naast de al genoemde bijgebouwen ook nog een garage, kleine bijgebouwen en zelfs een kleine privékapel. Op het royale terrein is er ook een heerlijk overdekt terras – perfect om in de schaduw te eten en te entertainen.

Dit prachtige object biedt echte charme en authenticiteit – een bezichtiging wordt ten zeerste aanbevolen.

Prijs inclusief makelaarskosten: 224 700
Prijs exclusief makelaarskosten: 210 000
Inbegrepen koperscommissie: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 214.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI71030

Locatie

Dit object ligt in Ruffec (16700), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod